Om verzorgingen zo vlot mogelijk te laten verlopen en misverstanden te vermijden, vind ik het belangrijk om enkele 'regels' af te spreken. 

Warhoofden

- Om ervoor te zorgen dat alle klanten ten volle van hun behandeling kunnen genieten, is het fijn als je op tijd komt. 
Ben je toch belemmerd door verkeer, een drukke agenda of een warhoofd? Geef me dan een seintje. 

- Verlies je je afspraak volledig uit het oog, dan ben ik de eerste keer genoodzaakt de helft van jouw behandeling aan te rekenen. 

- Vanaf de tweede keer moet ik helaas de volledige behandeling aanrekenen. 

- Besef je op tijd dat je niet zal kunnen komen? Laat het me 24u op voorhand weten, anders moet ik je helaas de helft van de behandeling aanrekenen. 

Voorbereiding

- Het is zowel voor mij als voor jou fijn als je 'voorbereid' naar een afspraak komt. Spring dus nog snel even in de douche of steek je voeten onder de kraan. Geen tijd? Laat het me weten aan het begin van de behandeling, dan geef ik je de mogelijkheid je wat te verfrissen. 

- Bij een gelaatsverzorging worden ook de hals, decolleté en schouders niet vergeten. Het is daarom handig om gemakkelijke kledij aan te trekken. Gedurende de verzorging word je volledig bedekt. Voel je je hier toch niet comfortabel bij? Trek gerust een makkelijk topje aan waarvan je de bandjes naar beneden kan doen.

Betalen

Betalen kan zowel cash als via overschrijving (ter plaatse via de app). Helaas kan ik niet veel doen met betaalkaarten. 

Geniet!

Tot slot, geniet!

- Ik vind het fijn als je geniet van een massage of andere behandeling. Helaas kan ik je geen 'happy ending' bieden. 

- Om alles volledig te kunnen loslaten, vraag ik om GSM's en andere lawaaierige apparaten uit te zetten. Ik doe hetzelfde. Het kan dus zijn dat ik jouw oproep even niet kan beantwoorden. Laat gerust een boodschap achter of maak een afspraak via de andere kanalen.