Voor gelaatsverzorgingen werk ik met de producten van Dermaline. Dit Belgisch cosmeticamerk, dat gevestigd is in Oudenaarde, werkt intensief in op tal van huidproblemen (couperose, veroudering van de huid, onzuiverheden, vochttekort, ...) en is geschikt voor elk huidtype.

De liposomale werking van Dermaline zorgt ervoor dat ingrediënten dieper in de huid kunnen indringen. Hierdoor is soms al resultaat te zien vanaf een eerste behandeling.
Het is belangrijk om uw huid te onderhouden. Niet alleen thuis, maar ook door de specialiste. Daarom werkt Dermaline met handige trajecten waardoor u niet alleen een groot (financieel) voordeel krijgt, maar ook consequent uw afspraken voor bepaalde tijd al kan vastleggen. Ook de thuisproducten zijn in deze trajecten inbegrepen en krijgt u dan aan voordeelprijs.

Daarnaast werk ik ook nog met het Zwitsers merk Mila D'Opiz. Ik startte hiermee en ook zij bieden fantastische verzorgingen en thuisproducten. 

Tijdens een gelaatsverzorging worden ook de hals, schouders en nek behandeld. Draag daarom gemakkelijke bovenkledij die u kan uitdoen (u wordt bedekt met een handdoek) of waarvan de mouwen/bandjes naar beneden kunnen. 

Bij uw eerste bezoek neem ik graag de tijd om uw huidtype vast te stellen zodat ik met de gepaste producten kan werken. Daardoor zal uw eerste bezoek iets langer duren (+/-75 minuten) dan de daaropvolgende gelaatsverzorgingen (+/-60 minuten). Het vaststellen van uw huidtype zit in de prijs inbegrepen.
Dit wordt tweemaal per jaar herhaald. 

Wens je een op kortere termijn te werken op huidverbetering? Dan is de Nanopore iets voor u. 
Dit is een techniek waardoor de gebruikte producten dieper in de huid kunnen worden ingebracht en dus ook sneller en effectiever hun werk kunnen doen.