Nanopore Stylus is een microneedling apparaat dat een antwoord biedt op verschillende huidproblemen: rimpels, striemen, hipo- & hyperpigmentatie, littekens, ... En kan ook ingezet worden op elk deel van het lichaam, zelfs de meest gevoelige zones zoals ogen, lip en nek. 

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van de Meso-Cit lijn. De verschillende serums worden gemengd tot een ideale cocktail om een optimaal resultaat te bereiken voor elk huidprobleem. Door micro-stimulatie van de Nanopore
Stylus wordt de opname van de nanotechnologische Meso-Cit serums in de huid verhoogd. De serums zijn samengesteld uit verschillende Growth Factors (volgens huidprobleem), en verrijkt met een krachtige combinatie van hydraterende en actieve ingrediënten. Doordat ze ingekapseld zijn in stabiele nanosomen, kunnen ze makkelijk doordringen tot in de diepere huidlagen, waardoor hun efficiëntie verzekerd wordt.

Alle behandelingen worden op maat van de klant samengesteld. Na de eerste behandeling krijgt u ook advies over de nodige thuisverzorging voor een optimaal resultaat.

Nanopore microneedling geeft de beste resultaten in kuurvorm (4 à 6 keer met een tussenpauze van min. 2 weken tot 1 maand).

Gelaat & hals

Microneedle + Basic Solution € 105
Microneedle + Meso Cit € 125
+ decolleté € 145
+ handen € 175

Handen

Microneedle + Basic Solution € 90
Microneedle + Meso Cit € 110

Kuur

Bij een behandeling in kuurvorm horen straffe voordelen. 
Neem contact op voor een behandeling op maat.